Depression och åter depression jävla kukliv!

Får se vad de blir av med detta inlägg. Klockan é mkt å jag é trött men duschen väntar oxå bara jag inte drunknar.

Hur som helst jag mår psykiskt pissdåligt ! Vet inte om de tjänar nånting till att ha fans nu orkar ändå inte med musiken nu och stå på scen vet de fan om jag pallar glöden har slocknat.

Befinner mig i ett tungt mörker nu !

Depression é verkligen ett helvete jag tror de e mig de mest synd om i hela världen iallafall just nu!


Imorgon bär de av till sportlife igen! Vill passa på att tacka underbara Anna som jobbar på sportlife du betyder så otroligt mkt för mig! Känns bra att jag kan snacka med dig om min sjukdom.

Vill passa på att tacka Erik Grönwall för i fredags du é så snäll å tack så mkt för att du tycker jag é vacker ! Jag tycker du é jävligt söt Erik vill verkligen lära känna dig! Trivs i ditt sällskap sen vi möttes när du skulle gå ner till logen  har jag känt jag verkligen skulle vilja umgås mkt med dig! Blev lite förvånad när du kramde mig men de va smickrande . Jag vill att du ska veta att jag har en depression nu och mår jävligt dåligt! Hann aldrig säga de till dig när vi sågs  . Pallar inte med musiken nu de e nog de värsta med depressionen. Erik jag skulle verkligen behöva snacka med dig snart så du kan väl maila?  Har fått antidepressiv medicin utskriven av läkare cipralex heter den.

RSS 2.0